Agenda

Building Holland 2020

Ontdek de toekomst van de bouw- vastgoed- en installatiesector op Building Holland. Hier maak je kennis met de nieuwste innovaties, vooraanstaande experts en koplopers binnen alle sectoren.

De uitdagingen van morgen

De komende twee decennia liggen er enorme opgaven op het bordje van de bouw- vastgoed- en installatiesector. Denk alleen al aan het oplossen van het energievraagstuk van de gebouwde omgeving of de mogelijke problemen die ontstaan door de schaarste van grondstoffen. Daar komt nog bij dat architecten, ingenieurs en bouwers nog steeds grote moeite hebben om duurzaam en gezond wonen en werken in de praktijk te brengen.

Verbinding maken

Wij leggen de verbinding tussen de koplopers binnen de sectoren en bieden hen een podium. Op Building Holland ontdek je de nieuwste duurzame en slimme innovaties en ontwikkelingen binnen alle sectoren. Maak de langdurige verbinding met potentiële nieuwe partners en kom samen tot een bestendige toekomstvisie.

De markt samenbrengen

Building Holland speelt een faciliterende rol. Wij zijn hét kennis en netwerk event dat weet welke vraagstukken er spelen in de sector. Wij verbinden partijen om te komen tot innovatieve concepten en samenwerkingen. Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling en conceptontwikkeling. We lossen tenslotte samen de problemen van morgen op.

 

Lees hier meer.

 Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel