Nieuws

2.500 bezoekers voor Vakbeurs Mobiliteit 2019

De Vakbeurs Mobiliteit, 27 en 28 november in Expo Houten, is door een recordaantal van 2.500 mensen bezocht.

De veertiende editie van de Vakbeurs Mobiliteit mocht zich verheugen op een recordaantal bezoekers. 2.500 bezoekers wisten de beurs, die in het teken stond van innovatie, kennis en netwerkkansen binnen het vakgebied, te vinden. De beursbezoekers kwamen zo in contact met ruim 150 exposanten en deden nieuwe kennis op bij meer dan 50 lezingen. De beurs behandelde de volgende hoofdthema’s: Smart Mobility, Infrastructuur & inrichting, MaaS, Fiets- en voetverkeer, Verkeersdata, Openbaar vervoer en Parkeren. 

Initietieven

Op de beursvloer troffen bezoekers meerdere initiatieven aan. Zo konden zij VR-sessies over parkeren bijwonen, met de Fietsersbond meedenken in een interactieve ‘Pressure Cooker’, de nieuwste technologieën en ontwikkelingen ontdekken op het Innovatieplein en discussiëren met de stamgasten in het LVMB Café. Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat vervulde deze beurs ook een rol. Op de beursvloer stond zij bezoekers te woord in haar stand. Daarnaast vervulde het ministerie een inhoudelijke bijdrage aan het lezingenprogramma van de beurs. 

Vijftiende editie

In 2020 viert de vakbeurs haar vijftiende verjaardag. Houd de officiële kanalen van Vakbeurs Mobiliteit in de gaten voor meer informatie over de komende editie in 2020 en voor een terugblik op de geslaagde beurseditie van 2019.Dit artikel komt uit Verkeer in Beeld

Deel dit artikel