Nieuws

Riboton viert tienjarig bestaan

Betonbedrijf Riboton viert in november het tienjarig jubileum. Via de Facebookpagina van het bedrijf worden bezoekers meegenomen in de historie van het bedrijf.

De mooiste herinneringen aan de afgelopen tien jaar worden zo met het publiek gedeeld. Duidelijk wordt bijvoorbeeld hoe de naam van het bedrijf is ontstaan: het is een samenvoeging van Rino Bodt (directeur) Betonbedrijf. 

 

"De eerste jaren gingen hartstikke goed," vertelt directeur Bodt. "Dat was heerlijk, als startend bedrijf in een goede tijd. Daardoor konden we vermogen opbouwen. De laatste drie jaar was het, vanwege de crisis, een kwestie van buffelen om op nul uit te komen. Gelukkig hoefden we niet in te teren op ons eigen vermogen. Het was een tijd van de schouders eronder zetten en letten op kansen in de markt. Dan scheelt het dat je een hecht team hebt, met mensen die allemaal een stapje extra willen zetten." 

 

Inmiddels is het tij aan het keren. "De woningbouw zit weer in de lift. Goed nieuws, want daar doen we veel in. Een goed voorbeeld waaruit blijkt dat de woningmarkt aantrekt, is een project in Scheveningen. Daar worden twintig appartementen gebouwd, op een toplocatie. Voordat die woningen in de verkoop gingen, waren er al 700 belangstellenden. Er werden zelfs al geboden op de appartementen." 

 

De toekomst ziet Bodt daarom positief in. Het bedrijf is zich zelfs aan het oriënteren op een mogelijke uitbreiding. Meer weten over het bedrijf? Kijk op de Facebookpagina of op de website

Deel dit artikel