Nieuws

Introductie nieuwe drukschoor

Met de DokaRex introduceert Doka Nederland een vernieuwde, veiligere en efficiëntere drukschoor. De nieuwe schoor wordt ingezet voor het stutten van prefab-elementen en kolommen en is snel en eenvoudig af te stellen en aan te passen.

Met een gewicht dat 20% minder is dan vergelijkbare producten op de markt en een lichtgewicht en ergonomisch ontwerp, draagt de DokaRex bij aan verbeterde arbeidsomstandigheden. Bij het ontwerp is nadrukkelijk rekening gehouden met een snelle handling en eenvoudige aanpassing aan de gegeven omstandigheden op de bouwlocatie. Dat draagt bij aan een hogere productiviteit en geringe kraankosten.

 

Meerdere schoortypes
Het DokaRex-programma omvat vier drukschoortypes met lengten die variëren van 1,80 m tot 10,20 m. Een draaivergrendeling en insteekpen zorgen ervoor dat de schoorlengte eenvoudig passend kan worden gemaakt. Voor de eerste grove afstelling biedt de schoor aan weerzijden een insteekpen. Vervolgens kan voor de fijn-afstelling gebruik worden gemaakt van schroefspindels aan de boven- en onderzijde van de drukschoor, die beide op dezelfde lengte worden ingesteld. Meer informatie: www.doka-nederland.nl

Deel dit artikel

Geplaatst door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven