• Introductie

  B:ton is hét platform voor ontwerp, fabricage, bouw en gebruik van prefab betonproducten. Sinds 2011 verzorgt Acquire Publishing in opdracht van BFBN het B:ton Magazine. Recentelijk is B:ton ook opgenomen in het online platform van Acquire Publishing en is op www.bton.nl dagelijks nieuws te vinden én klikken bezoekers als vanzelf door naar artikelen over stedenbouw, architectuur, openbare ruimte en verkeer.
 • De formule

  B:ton wil haar lezers informeren én inspireren. Daarvoor legt de moderne en uitnodigende vormgeving van magazine, website en e-mailnieuwsbrief de basis. Paginagrote afbeeldingen, verhelderende streamers, kaders met tips en adviezen of verwijzingen naar relevante informatie op het internet. Zo krijgt de lezer een 360-graden beeld van het onderwerp.
 • Communicatiemogelijkheden

  B:ton wordt écht gelezen door uw doelgroep. En dat maakt het tot een interessant en onderscheidend medium om uw communicatiedoelstellingen mee te realiseren.
 • Alles voor u op een rij

  Hieronder alles nog even overzichtelijk voor u op een rij
 • Meer weten of reserveren?

  Neem dan contact op met een van de accountmanagers. Zij gaan graag met u in gesprek om op basis van doelstellingen en budget een maatwerkplan samen te stellen.