Nieuws

Flexibele betonoplossingen

Beton wordt al decennia lang gebruikt voor vele verschillende doeleinden. Van opslagplaatsen en gebouwen tot in het interieur van mensen. En van parkeerterreinen die voorzien worden van betonplaten tot het realiseren van (nieuwbouw)woningen! Bij sommige van deze toepassingen is flexibiliteit erg belangrijk. De betonfabrikant speelt hier op in door het aanbieden van flexibele betonoplossingen.

Verplaatsbare parkeerterreinen

Het klinkt wellicht een beetje vreemd maar fabrikant Constar maakt het mogelijkheid om parkeerterreinen te verplaatsen. Hiervoor zetten ze betonplaten in die relatief eenvoudig te verplaatsen zijn. Dit heeft te maken met de afmetingen met de betonplaten. Er zijn verschillende betonplaten, zoals:

 

200 cm X 100 cm X 12 cm

200 cm X 100 cm X 14 cm

200 cm X 200 cm X 14 cm

200 cm X 300 cm X 14 cm

 

Bij het AMC in Amsterdam hebben ze op deze manier hun parkeerterrein uitgebreid. Hierbij is gebruik gemaakt van ruim 1800 betonplaten. Een hoeveelheid die Constar gemakkelijk kan leveren. Dit vanwege het feit dat ze landelijk een zestal fabrieken hebben waar ze hun eigen betonplaten produceren.

 

Laagste prijs garantie

Naast het feit dat Constar grote hoeveelheden betonplaten kan leveren bieden ze ook nog eens enorm scherpe prijzen. Dit vanwege het feit dat ze zelf fabrikant zijn.

 

Samenvattend

Constar biedt flexibele betonoplossingen voor bijvoorbeeld het realiseren van “verplaatsbare” parkeerterreinen. Hiervoor maken ze gebruik van betonplaten die relatief eenvoudig te verplaatsen zijn. Hierbij bieden ze een scherpe prijs zonder in te boeten op kwaliteit.

Deel dit artikel