Nieuws

Verkiezing Beste Beheerteam van Nederland

Ook dit jaar organiseert het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte, in samenwerking met CROW Levende Stad, de verkiezing 'Beste Beheerteam van Nederland'. Elk beheerteam werkzaam in de openbare ruimte mag meedoen, aanmelden kan tot 25 september. Op 27 november bepalen de deelnemers van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte welk beheerteam de titel verdient.

De rol van beheerder wordt steeds belangrijker, complexer en veelzijdiger. Toch zijn veel beheerders zelf nog steeds erg bescheiden als het gaat om hun eigen rol en ideeën. Om die reden organiseert de NCBOR de wedstrijd het ‘Beste Beheerteam van Nederland. Elk beheerteam werkzaam in de openbare ruimte mag meedoen: van opdrachtgever tot aannemer, van ambtenaar tot bewoner, van projectleider tot student.

 

Wedstrijd en bekendmaking winnaar

De leden van de Raad van Advies beoordelen de inzendingen en selecteren de drie genomineerden. Op 27 november kunnen alle deelnemers van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte hun stem op de drie genomineerden uitbrengen. Aan het slot van het congres wordt bekendgemaakt welk beheerteam de titel verdient.

 

Meld uw team aan

Meld uw team vóór 25 september 2014 aan. Aanmelden is heel eenvoudig. Download hier het aanmeldformulier, vul het volledig en naar waarheid in en stuur het ingevuld retour naar bestebeheerteam@crow.nl. Aanmelden van een ander team mag uiteraard ook.

 

Vorig jaar won Bewonerscommissie Oosterwolde Zuid de titel 'Beste Beheerteam van Nederland'. Lees hier meer.

 

Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2014

Organisaties veranderen, en daarmee verandert ook de behoefte aan kennis en kennissen. Wilt u weten hoe anderen het aanpakken? Welke handige methoden er zijn ontwikkeld? En bij wie u moet zijn om meer informatie te halen? Kom dan naar het NCBOR waar innovatief beheer van de openbare ruimte in de schijnwerpers staat. Het congres biedt ook dit jaar weer actuele kennis, (praktijk)ervaringen en ontmoetingsmogelijkheden.

 

Het NCBOR wordt gehouden op donderdag 27 november te Zwolle

 

Schrijf u in 



Dit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel