Nieuws

RuwBouw Groep wil ikeaïsering van het bouwproces

De RuwBouw Groep is de nieuwe naam voor CRH Structural. Met de naamswijziging zet het bedrijf de volgende stap in de verbetering van de efficiëntie binnen het bouwproces. De RuwBouw Groep wil de industrialisatie van de ruwbouw volwassen maken en daarmee de aanjager zijn van de ikeaïsering van het bouwproces.

Met Heembeton wanden, Dycore vloeren en Calduran kalkzandsteen biedt De RuwBouw Groep ruwbouwoplossingen die bouwbedrijven in staat stellen beter, goedkoper, sneller en met minder risico te bouwen.


“De bouw in Nederland staat voor de uitdaging om de sector beter en klantgerichter te maken. Daaraan willen wij met onze ruwbouwoplossingen een bijdrage leveren”, aldus algemeen directeur Frank van Lookeren Campagne van De RuwBouw Groep. “De bouw moet sneller, efficiënter en slimmer om tegemoet te komen aan de vraag van de eindgebruiker. Bouwbedrijven zoeken naar wegen om faalkosten te verminderen en risico’s te beperken. Industrialisatie van het bouwproces is de weg daarnaartoe. De ruwbouw is letterlijk de basis waar alles in samenkomt en dat is waar De RuwBouw Groep het verschil kan en wil maken.”

 

Een gestroomlijnd proces
De RuwBouw Groep wil de aanjager van verbetering zijn door (faal)kosten in het bouwproces te verlagen en de bouwsnelheid en kwaliteit van het eindproduct te verhogen. De RuwBouw Groep wil optimaal aansluiten op het proces van de klant. “Daarin gaan we verder dan voorheen”, licht Frank van Lookeren Campagne toe. “Wij willen samen met onze klanten zorg dragen voor een betere bouw. De ruwbouwfase mag niet langer aanvoelen als een probleem, het moet een gestroomlijnd proces zijn, met voorspelbare kosten en hoge kwaliteit.

 

Samenwerken in de keten
De RuwBouw Groep heeft de interne organisatie afgestemd op nauwere samenwerking met bouwbedrijven en toeleveranciers in de keten. Vanaf de eerste fase van een project en door gebruik te maken van BIM moeten opeenvolgende stappen in het bouwproces beter op elkaar aansluiten. De jarenlange technische kennis en ervaring vanuit de drie merken leidt tot integrale toepassingsadviezen en begeleiding voor afnemers.Meer informatie: www.drbg.nl 

 

Deel dit artikel

Geplaatst door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven