Nieuws

Integratie betonbedrijven

Nijmeegse Betonindustrie De Hamer en Monshouwer Beton gaan samen verder onder de naam 'Betonindustrie De Hamer'.  

Integratie betonbedrijven

Dit jaar bestaat Nijmeegse Betonindustrie De Hamer B.V. 75 jaar. In 75 jaar is De Hamer uitgegroeid van kleine betonfabriek tot totaalleverancier van prefab betonproducten en de daaraan gelieerde diensten voor de bovengrondse- en ondergrondse infrastructuur. In driekwart eeuw groeide De Hamer van één naar vijf locaties en van 10 naar 175 medewerkers.

Nijmeegse Betonindustrie De Hamer

In 1938 startte De Hamer met één locatie in Nijmegen, nu heeft De Hamer verschillende productielocaties in Nederland. Omdat het bedrijf niet alleen meer regionaal maar ook landelijk produceert en opereert, is er voor gekozen om de bedrijfsnaam te veranderen in ‘Betonindustrie De Hamer B.V’.

Monshouwer Beton – Betonindustrie De Hamer

In 2007 werd Monshouwer Beton onderdeel van De Hamer. Daarmee werd het productpakket uitgebreid met de Wascon gewassen betontegel.  Tot op heden heeft deze betonfabriek uit Waspik gewerkt onder de naam ‘Monshouwer Beton’, maar vanaf 15 juli zal ook deze locatie verder gaan onder de naam: Betonindustrie De Hamer. Het KvK-nummer en het bankrekeningnummer blijven ongewijzigd.

Huisstijl


De huisstijl van De Hamer was ook aan vernieuwing toe. Het logo, het beeldmerk met alleen de buizen, was niet meer representatief voor de huidige organisatie. Het brede aanbod en de integratie met Monshouwer Beton vroeg om een passend logo. De oude logo’s van De Hamer en Monshouwer Beton zijn met elkaar versmolten tot een nieuw beeldmerk, waardoor zowel de riolering als de bestrating tot zijn recht komt. Ook de website van het bedrijf vernieuwd, zie www.dehamer.nl

Deel dit artikel

Geplaatst door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven

Geplaatst door

Trending