Nieuws

Meer dan 80 bestratingsspecialisten op Vakbeurs Openbare Ruimte

Op woensdag 2 en donderdag 3 oktober 2019 staat Jaarbeurs Utrecht weer volledig in het teken van de openbare ruimte. Vakbeurs Openbare Ruimte is het grootste evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van onze leefomgeving. De beurs spreekt ook een grote groep ondernemers uit de bestratingssector aan. Ruim 80 nationale en internationale exposanten uit deze sector weten dit jaar hun weg naar de vakbeurs te vinden.

Bestrating is -misschien verrassend- een van de meest diverse sectoren op Vakbeurs Openbare Ruimte. Van onkruidwerende bestrating tot gekleurde rubberschors, houtsnippers en hoogwaardig betonwaren. Bestrating is niet alleen bepalend voor de uitstraling, maar ook voor veiligheid, klimaatbestendigheid en toegankelijkheid voor mensen met fysieke beperkingen. U vindt op de beursvloer een grote verscheidenheid aan bestrating.
 
Naast de vele aanbieders en innovatieve ondernemers waarmee u in contact kan komen, is de beursvloer gevuld met ware belevingen. Zo zijn er de sessies van Cirkelstad, waarin bezoekers kennis kunnen vergaren over circulariteit, en is er dit jaar weer Het Plein: een realistisch nagebootste ontmoetingsplek, inclusief vloer van gebakken beton en half verharding.
 
De toegang tot de beursvloer is gratis, net zoals het bijwonen van alle inhoudelijke sessies. Ook kunnen bezoekers de hele dag gratis koffie, thee en fris krijgen. Registreren is wel een vereiste. Meer informatie en het registreren voor een bezoek kan via de website: www.openbareruimte.nl.

Deel dit artikel