Nieuws

Dag van de Stratenmaker

Onder het motto ‘de bestratingsbranche het hele jaar in beweging!' organiseert de Vakgroep Ondernemers Bestratend Nederland (OBN) op 19 en 20 maart de elfde Dag van de Straatmaker.

Dat gebeurt in samenwerking met Bouwend Nederland. De Dag van de Straatmaker vindt plaats pal naast het hoofdkantoor van Bouwend Nederland aan de Zilverstraat 69 in Zoetermeer.

 

NK Straatmaken voor Vakvolwassenen
Tegelijkertijd met de Dag van de Straatmaker wordt het Nederlands Kampioenschap Straatmaken voor Vakvolwassenen gehouden. Acht koppels uit heel Nederland zullen aan de hand van een speciaal ontwerp een vak van zes bij vier meter moeten straten om in aanmerking te komen voor de nationale titel. Het NK begint op 19 maart; de Dag van de Straatmaker vanaf 09.30 uur op 20 maart.

 

Demo-Doe-terrein
De voorgaande edities van de Dag van de Straatmaker vonden normaliter in de nazomermaanden plaats. Dit keer is bewust gekozen voor het voorjaar om te laten zien dat het vak Straatmaken het hele jaar door kan plaatsvinden. En veel te zien is er. Zo wordt een Demo-Doe-terrein ingericht, waar opdrachtgevers, vakgenoten en geïnteresseerde bezoekers kennis kunnen maken met de nieuwste en slimste innovaties in de bestratingsbranche. Er zullen tal van demonstraties gegeven worden met betrekking tot mechanisch straten én het aloude handwerk.

Deel dit artikel

Geplaatst door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven