Over B:ton

B:ton is hét platform voor ontwerp, fabricage, bouw en gebruik van prefab betonproducten en wil haar lezers informeren én inspireren door ontwikkelingen in de sector te volgen, beschrijven, analyseren en becommentariëren. Sinds 2011 verzorgt Acquire Publishing in opdracht van het Betonhuis (BFBN) het B:ton Magazine. Ook de website B:ton is opgenomen in het online platform van Acquire Publishing, waar bezoekers dagelijks nieuws vinden.


De innovatieve prefab betonsector combineert betrouwbaarheid, design, duurzaamheid en innovatie. Zo ontstaat een scala aan toepassingsmogelijkheden bij het realiseren van oplossingen op het gebied van infrastructuur, bouw, openbare ruimte, verkeer, de agrarische sector, enzovoort. B:ton besteedt structureel aandacht aan al deze toepassingsgebieden en doelgroepen.


Magazine

Het B:ton magazine gaat in minimaal 56 pagina’s in op alle facetten van prefab beton. Innovaties en productinformatie, materialenkennis en berekeningen, design en architectuur passeren de revue in een reeks aan projectenanalyses, productbeschrijvingen en achtergrondartikelen. Ook verschijnt ieder jaar in december, in samenwerking met Stedebouw & Architectuur, de Innovatiecatalogus. Dit magazine gaat in op de laatste ontwikkelingen, trends en innovaties in materialen en producten.


Website

Op www.bton.nl houdt de redactie u dagelijks op de hoogte van al het nieuws op het gebied van prefab beton. Inspirerende projecten, innovaties, ontwikkelingen in product en materiaal en een actuele agenda in een moderne online omgeving. Leveranciers, Kennispartners en Experts leveren hun eigen bijdragen via de online publicatieomgeving. Op zoek naar een leverancier? In het uitgebreide brancheregister vindt u alle relevante bedrijven én een overzicht van hun gerealiseerde projecten en innovaties.


Nieuwsbrief

In de maandelijkse nieuwsbrief presenteert de redactie een selectie van de interessantste nieuwtjes, projecten en producten op www.bton.nl. Tevens leest u de leukste artikelen van de andere titels van uitgever Acquire Publishing: BuitenSpelen, Straatbeeld, Ruimte en Licht, Stedebouw & Architectuur, PARKEER24 en Verkeer in Beeld.

Deel deze pagina